Garancije in vračila izdelkov

 

 

Zamenjava ali vračilo fotografskih ozadij je mogoča v 14 koledarskih dneh od trenutka nakupa. Če želite izkoristiti to možnost, se prepričajte, da izdelek ni bil v uporabi in da na njem ni sledi uporabe, vrzeli, prask ali odrgnin.

 

Če je bil izdelek dostavljen z napako: napaka tiska (madeži, madeži, ki jih ni na sliki, ki je bila naročena), druga slika, drug material, očitna poškodba (zaradi prevoza fototapet), odsotnost dela naročila - v tem primeru bomo vaše naročilo ponovno obdelali popolnoma brezplačno.

 

 

Če ste opazili, da je pošiljka poškodovana - jo prevzamete od kurirja, vendar prosite, da jo v tej prisotnosti odprete. S kurirjem sestavite zapisnik o poškodbah. Posnemite fotografijo in nam jo pošljite za nadaljnjo obravnavo pritožbe.

 

 

Zahtevek za vračilo lahko izdate tako, da se obrnete na našega vodjo (klepet, vroča linija) ali nam pošljete elektronsko sporočilo na naslov [email protected]

 

 

 

 

 

Obstajajo primeri, ko smo prisiljeni zavrniti zamenjavo ali vračilo:

    
  • Če je bil izdelek poškodovan brez krivde prevoznika
  • 
  • Izdelek je bil uporabljen - tapete so bile zlepljene in uporabljeno je bilo lepilo iz naročila.
  • 
  • Posamezno naročilo je bilo oblikovano po vaših zahtevah ni predmet vračila ali zamenjave.
  • 
  • Stranka je vložila reklamacijo v več kot 14 dneh od datuma nakupa.

 

 

 

 

Sprejemamo vračila/izmenjave tapet v novem in neuporabljenem stanju v originalni embalaži. Po prejemu predmeta za zamenjavo/vračilo bo naše osebje v 2-5 delovnih dneh preverilo stanje fototapete za nadzor kakovosti. Po preverjanju stanja fototapete bomo v 14 delovnih dneh vrnili denar ali jo zamenjali za drugo fototapeto. Pri vračilu izdelka ne povrnemo stroškov pošiljanja. O potrebi po vračilu fototapete se posvetujte z upraviteljem.

 

 

 

 

Tehnične napake (pomanjkljivosti) ne vključujejo barvnih razlik, ki se pojavijo med uporabo in reprodukcijo slike na različnih vrstah opreme - računalniškem monitorju, telefonu, tabličnem računalniku.

Reklamacije po prilepitvi fotografskega ozadja niso sprejete.